Murex Bangka Resort

Färggranna korallrev, spektakulära väggdyk, sällsynta fiskararter och underbar natur gör norra Sulawesi till en drömdestination. Med ett unikt ekosystem hyser norra Sulawesi större mångfald av marina djur än någon annanstans på jorden. Sällsynta fiskarter som tagna från en science fiction film och häpnadsväckande dykupplevelser  är vad du kan förvänta dig. Ön Sulawesi, som tidigare hette Celebes och som inofficiellt kallas Orkidé-ön lockar besökare också med sin vackra natur och gästvänliga lokalbefolkning. Sulawesi tillhör Indonesien och ligger i en triangel mellan södra Filippinerna, Öster om Borneo och väster om Västpapua.

Sök resa

 

Bangka tillsammans med öarna Gangga, Pulisan och Benteng är en grupp öar som ligger strax norr om norra spetsen av Sulawesi. Denna grupp av öar och den angränsande kusten är känd för starka strömmar som bidrar med syre och näringsrikt vatten till området. Dessa strömmar har skapat mycket gynnsamma förutsättningar för det marina livet här. Här hittar du stora stim av tropiska fiskar, sällsynta nakensnäckor, mjuka och hårda koraller och en mängd andra ovanliga fiskarter.

Murex Bangka dive resort är en sann dykparadis. Ta ett steg ut på den vita sandstranden och kliv in på berättelsen om Robinson Crusoe. Murex Bangka tar emot sina gäster i en undanskymt privata lagun, inbäddat under skuggande träd och vit sand med kristallklart turkosvatten. Murex Resorts är familjevänligt och tryggt för barnen. Barnen kommer att kunna leka fritt meddans de springer runt och samlar snäckskal vid stranden. Bangka är en vacker grönskande ö och en av Indonesiens mest kända dykdestinationer. Husrevet ligger rätt ut från stranden och bjuder på fantastiskt dyk och passar även mycket bra för snorkling. Luta dig tillbaka, koppla av i en hängmatta och titta på när tidvattnet rullar in.

Passport to Paradise
Se även våra resor med kombinationer max 3 resmål i Norra Sulawesi.

 

 

Hittar du inte resan du söker, Kontakta oss i stället med en förfrågan. Vi återkommer till dig med ett förslag.

Kontakta oss?