Indonesien-Norra Sulawesi. Våra resepaket med Passport to Paradise ger dig möjlighet att utforska tre unika dyk-destinationer i norra Sulawesi (Bunaken, Bangka och Lembeh) Färggranna korallrev spekulativa vägg-dyk, sällsynta fiskarter och underbar natur gör norra Sulawesi till en dröm-destination. Med ett unikt eko-system hyser norra Sulawesi större mångfald av marina djur än någon annanstans på Jorden.

Raja Ampat - Papua Eco Resort. Välkommen till dykningens Mecka! en av Indonesiens sedan länge gömda skatter! Du har nu kommit till dykningens ”Mecka”! Raja Ampat är en av världens absolut mest spektakulära dykresmål. Denna grupp av majestätiska öar ligger i nordvästra spetsen av Indonesiens Papua i hjärtat av den så kallade korall-triangeln. Här finns den största koncentrationen av biologisk mångfald av marint liv på jorden!

Marsa Shagra Eco lodge ligger i södra Egypten, vid Röda havets klara vatten. Ett mycket populär resmål för dykare från hela världen. Det unika med Marsa Shagra är att de har ett eget levande husrev som är bland det finaste i Röda havet och erbjuder fantastiskt dykning direkt från stranden.

Wakatobi-Indonesien: Wakatobi är en verkligt unik plats på många sätt. Vackert beläget på en udde med underbara, sammetslena sandstränder runt om. Så långt borta och ändå så tillgängligt. Dykningen tillhör världens bästa eftersom resorten ligger i ett skyddat marinreservat mitt i en region med korallrev med världens högsta artrikedom. Reven är välmående och visar upp så oändliga mängder färgsprakande koraller, fiskar, sniglar, räkor och andra undervattensvarelser att det är en utmaning att föra sin dyklogg!

Kusten norr om Moçambiques huvudstad Maputo lever verkligen upp till sitt rykte "Manta Coast" som den kallas av lokalbefolkningen. Vi erbjuder respaket till Tofo och Vilankulo samt kombinationer med Sydafrika.