Egypten

Egyptiska Röda Havet bjuder på vackra korallrev och vrakdykning. Med endast 5 timmar flygtid från Norden har Egypten blivit absolut det största dyk-resmålet för dykare från Norden.  

Filippinerna

Filippinerna är ett riktigt dykparadis i Asien. Här finns allt som behövs för en lyckad dyksemester. Förstklassig dykning, storslagen natur, god mat och den vänliga lokalbefolkningen har gjort Filippinerna till en av favoriter bland våra resenärer.

Indonesien

Indonesien till yta är det största landet bland våra destinationer. Med 100 tals öar och unika dyk-resmål erbjuder varje del av Indonesien på något speciellt. Norra Sulawesi, Bali, Raja Ampat, Ambon med flera.    

Maldiverna

Maldiverna har gjort sig känt för att förtrolla besökarna med vykortsvyer i samtliga väderstreck. En åretrunt-destination för oss dykare med ett ständigt varmt och tropiskt klimat. Prova någon av våra respaket med Liveaboards  eller fråga efter ett skräddarsydd landbaserat paket.  

Malta

Klart vatten, häftiga klippformationer och spännande vrakdykning är det som lockar flertalet dykare till Malta och Gozo. Med en restid på ca.3,5 timme flygtid från Norden är Malta en mycket populär dyk-resmål under sommarmånaderna.

Mikronesien

Två av världens mest spektakulära Dyk-Resmål ligger i Mikronesien. Yap och Truk Lagoon. Yap är känd som bästa platsen att dyka med mantor. Truk lagoon är ett Mecka för vrakdykaren.   

Moçambique

Kusten norr om Moçambiques huvudstad Maputo lever verkligen upp till sitt rykte "Manta Coast" som den kallas av lokalbefolkningen. Vi erbjuder respaket till Tofo och  Vilankulo samt kombinationer mellan Sydafrika och Ponte do Ouro i södra Moçambique.  

Oman

Syre och näringsrikt vatten driver in med strömmarna från Indiska oceanen och skapar gynnsamma förutsättningar för både stora och små marina djur. Vårt mest populära resmål i Oman är halvön Musandam som ligger norr om Förenade Arabemiraten. Halvön Musandam är omgiven av höga berg som sträcker sig lä

Sudan

Följ med i Jacques Cousteau fotspår och upptäck några av världens bästa dykplatser.

Sydafrika

Från de svalare vattentemperaturerna kring Kapstaden till den varma tropiska östkusten bjuder Sydafrika på en mängd spännande dykning.