Egypten

Vackra korallrev och historiska skeppsvrak. Med endast 5 timmar flygtid från Norden har Egypten blivit absolut det största dyk-resmålet för dykare från Norden.  

Filippinerna

Ett dykparadis i Asien. Här finns allt som behövs för en lyckad dyksemester. Förstklassig dykning, storslagen natur, god mat och en vänlig befolkning.

Franska Polynesien

Franska Polynesien ligger söder om ekvatorn, mitt i stillahavet. Huvudön Tahiti och hennes syster öar  utör det som kallas Franska Poynesien.

Galapagos

Upplev Galapagosöarna ombord på en av våra Liveaboards. Öarna är mest kända för fantastisk hajdykning runt Wolf och Darwinöarna.

Indonesien

Indonesien till yta är det största landet bland våra destinationer. Med 100 tals öar och unika dyk-resmål erbjuder varje del av Indonesien på något speciellt. Norra Sulawesi, Bali, Raja Ampat, Ambon med flera.    

Maldiverna

Maldiverna har gjort sig känt för att förtrolla med vykortsvyer i samtliga väderstreck. Prova någon av våra  Liveaboards eller landbaserat paket.                                       

Malta

Klart vatten, häftiga klippformationer och spännande vrakdykning. Med en restid på ca.3,5 timme flygtid från Norden är Malta en mycket populär dyk-resmål under sommarmånaderna.                                                             

Mikronesien

Två av världens mest spektakulära Dyk-Resmål ligger i Mikronesien. Yap och Truk Lagoon. Yap är känd som bästa platsen att dyka med mantor. Truk lagoon är ett Mecka för vrakdykaren.   

Moçambique

Kusten norr om Moçambiques huvudstad Maputo lever verkligen upp till sitt rykte "Manta Coast" som den kallas av lokalbefolkningen. Vi erbjuder respaket till Tofo och Vilankulo samt kombinationer med Sydafrika. 

Oman

Vårt mest populära resmål i Oman är halvön Musandam norr om Förenade Arabemiraten. Halvön Musandam är omgiven av höga berg som sträcker sig längst med kusten och skapar imponerande fjordar.                                                        

Sudan

Följ med i Jacques Cousteau fotspår och upptäck några av världens bästa dykplatser.

Sydafrika

Från de svalare vattentemperaturerna kring Kapstaden till den varma tropiska östkusten bjuder Sydafrika på en mängd spännande dykning.