El Galleon Dive Resort & Asia Divers

Välj önskad rumstyp, gå vidare och välj antal dyk och skicka in förfrågan. Din förfrågan behöver sedan kompletteras med transfers till och från ön samt eventuellt övriga önskemål. Vi kan assistera med bokning av flygresan.

Ställ en fråga

Rumstyper

Enkelrum - Budget Room - Enkelrum vid bokning av en person

Pris från: 232 377 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Budget Room- Double or Twin/ Pris per person vid bokning av 2 personer

Pris från: 116 189 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Enkelrum - Poolside Room - Enkelrum vid bokning av en person

Pris från: 440 034 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Poolside Room - Double or Twin/Pris per person vid bokning av 2 personer

Pris från: 220 017 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Enkelrum - Seaview Single - Enkelrum vid bokning av en person

Pris från: 558 695 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Seaview Room - Twin or Double/Pris per person vid bokning av 2 personer

Pris från: 279 347 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Pent House - Double or Twin/Pris per person vid bokning av 2 personer

Pris från: 425 201 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Familjerum - Family Triple Room/Pris per person vid bokning av 3 personer.

Pris från: 182 935 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Familjerum - Family Quad - Familjerum/Pris per person vid bokning av 4 personer.

Pris från: 158 214 kr per vecka
Skicka förfrågan!
El Galleon Dive Resort och dykcenter (Asia Divers) ligger vid Small La laguna Beach i Sabang alldeles vid stranden. Asia Divers och Resorten erbjuder förstklassig service. Anläggningen har 30 luftkonditionerade rum som har byggts i den tropiska sluttningen med majestätisk utsikt över Sabang Bay och små La laguna Beach. Rummen är utrustade med AC, platt-TV, värdeskåp och en välfylld minibar. På Resorten finns gratis WiFi, pool och spa. Den stora restaurangen har en stor yta och sträcker sig ända ut till vattnet.

För att skicka in en förfrågan gör följande

  • Om du reser ensam, ska du välja enkelrum. Priser för dubbelrum anges per person vid bokning av 2 peroner.
  • Lägg till antal dyk samt om du vill ha med frukost eller hel/halv pension. Det finns massor av restauranger & caféer inom 5 minuters gångavstånd. Väljer du dock halv/helpension mer Resorten kan du vara trygg att kvaliten på maten är riktigt bra.

Din förfrågan behöver sedan kompletteras av oss genom att lägga till transfer och eventuellt flyg. Vi kommer att kontakta dig och följa upp din förfrågan.

 

Transfer

Transfer från flygplatsen i Manila till och från El Galleon Dive Resort tar cirka 3 timmar. Först en bilresa på 2 timmar och sedan med båt som tar ca. 1 timme. Transfer måste ske på dagtid. 
Priset för transfer till kommer och kan variera beroende på om du reser ensam eller om ni är fler i sällskapet.

Priser för transfer

1-6 personer kostar € 504.00 totalt för sällskapet
7-12 personer kostar transfern  € 644.00 totalt för sällskapet

På din begäran och för att hålla kostnaderna nere kommer vi att göra vårt bästa för att du ska kunna dela transfer med andra resenärer. Tänk bara på att du i så fall 
kanske du måste vara lite flexibel med avgångstider och väntetider.

Karta

Dyk-Resort & Scuba Hotell

Sabang Beach ligger i norra änden av ön Mindoro en bit utanför staden Puerto Galera och är känd som ett dykarparadis. Här finns det några av Filippinernas bästa dykplatser. Människor från hela världen reser hit för att de har hört den fantastiska dykplatser området erbjuder.

Ön Mindoro ligger direkt väser om huvudstaden Manila och hit kan man resa med Manila som flyg-destination. Vacker natur med vita stränder, vikar och höga berg gör ön till en underbar tropiskt resmål. Spektakulära dykupplevelser har i många år fört hit människor från hela världen.  Den här dyk-destinationen är mer känt bland dykare som Puerto Galera vilket egentligen är namnet på den större hamnstaden på ön. Namnet Puerto Galera betyder "Port of Galleons och gavs staden under den period Filippinerna var en av Spaniens kolonier.


Dive Resort

Åk med oss till Filippinerna. Våra Dive Resorts och Scuba Hotells är noggrant utvalda med tanke på kvalitet på dykningen i området. Dessa Resorts och hotellen har egna dykcenter och är specialister på dykning. Majoriteten av gästerna här är  dykare. Vi har en lång erfarenhet av dykning i Filippinerna och vi väljer våra partners med omsorg och baserad på genuin kännedom om marknaden och de aktörer som finns. Din resa behöver ofta anpassas och kompletteras med transfers och flygresan. Välj önskad Resort, Välj rum och antal rum och skicka in en förfrågan. Vi kontaktar dig sedan för att följa upp och skräddarsy din resa.

Om landet

Filippinerna består av ca. 7000  öar varav närmare 900 är bebodda. Den största ön heter Luzon. Manila är huvudstaden och ligger på ön Luzon.

FLYGRESAN
Det finns flera flygbolag som erbjuder flyg från Skandinavien till Manila eller Cebu. Qatar Airways flyger via Doha till Manilla, Air China via Peking och Thai Airways via Bangkok. Har man inget emot två mellanlandningar är Cathay Pacific ett flygbolag som ofta kan erbjuda prisvärda flyg till Manila och Cebu.

VISUM
Skandinaviska medborgare erhåller visum direkt vid ankomsten till Manila eller Cebu. Detta visum gäller för vistelse i landet upp till 30 dagar. Har du planer på att stanna mer än 30 dagar, rekommenderar vi att du innan resan ansöker om visum hos Filippinska ambassaden. Kom ihåg att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader vid hemresan.

VALUTA
Filippinska valutan är Peso. USD är lätta att växla nästan överallt. Kreditkort accepteras inte lika ofta som här hemma. De ställen som ändå tar emot kreditkort brukar ta ut en serviceavgift på 5-10% . I större städer är det möjligt att få pengar ur bankomater. Vi rekommenderar att du i förväg beräknar hur mycket pengar du kommer att göra av med, sedan växlar till USD och tar med på ett säkert sätt. På Några av våra hotell och Resort tar man emot kreditkort utan att debitera serviceavgifter. Hör med oss!

HÄLSA
Inga obligatoriska vaccinationer krävs. Det finns ingen anledning att ta malariavaccin. Det endast rekommenderas om du reser till Palawan eller vissa delar av Mindanao i södra delen av landet(vi har inga resor dit). Som i alla tropiska området rekommenderas skydd mot tyfus och hepatit. Kontakta din läkare eller en vaccinationscentral.

MAT OCH DRYCK
I nästan varje hörn finner du en restaurang med internationellt eller lokala specialiteter, inte minst fisk-och skaldjursrätter. Passa på och njut av det stora utbud av tropiska frukter som mango, bananer, ananas. Kranvatten är inte drickbart, mineralvatten är tillgänglig överallt. Njuta av färska och läckra fruktjuicer och shakes. Gillar du öl kan vi rekommendera den lokala ölen San Miguel.

KLIMAT OCH KLÄDER
klimat är tropiskt åretrunt, temperaturen är mellan 28-35 ° C. Det finns egentligen ingen riktig regnperiod, man kan dock säga att det stabila vädret brukar normalt vara från Dec-Juni.
Shorts och T-shirt är normalt tillräckligt. Ett par långa byxor, en långarmad tröja eller jacka bör du ta med i handbagaget, detta på grund av de mycket kalla luftkonditioneringarna i väntrummen färjor eller bussar.

STRÖMFÖRSÖRJNING
I nästan alla våra destinationer på Filippinerna erbjuds strömförsörjning dygnet runt (ibland med egen generator dock inte 24 timmar) med 220 volt. Viss variation och avbrott kan förväntas. Det förekommer variationer på vägguttag. Ibland behöver du en adapter, fråga efter det på hotellet eller dykcentret. På de flesta ställen kan du ändå plugga in din utrustning i eluttaget utan adapter.