Bekväma dykresor – för den ultimata upplevelsen.

Diving Travel Network AB har vuxit sig starkt och blivit en välkänd aktör i dyksport branschen.
Det gläder oss att fler och fler vill följa med på våra dykresor. Att dessutom merparten reser med oss igen och igen ser vi som ett tecken på att vi gör rätt. Vi utgår ifrån att våra kunder är våra viktigaste resurser och att de förtjänar det bästa.Vi har ingen ambition av att vara störst,vi fokuserar i stället på att leverera det bästa.

Företaget Diving Travel Network AB är sedan 2007 en resebyrå / researrangör men har rötter i Dyk-branschen sedan 1995 då man tidigare drev dykarskola och dykbutik. Många av de tidiga dykeleverna är numera dykinstruktörer och manager på många av världens kända dyk-destinationer.

Drivkraft & ambitioner

Drivkraften i det vi gör är vår passion för havet. Det är det vi vill dela med våra kunder. Upplevelser som ger oss livskraft, minnen som gör oss glada. Möten med vackra och spännande djur och magin i att besöka ett skeppsvrak där historien har fångats i en tidskapsel.
En lyckad dykresa är resultatet av många sammanhängande länkar som ska stämma bra tillsammans. Val av destination, säsong, flygrutt, transfers, boendetyp och dykguider är alla faktorer som behöver beaktas. Det är dessutom extra viktig att dykmiljön och förhållandena motsvarar dina förväntningar eller dina dykkvalifikationer..
Vi på Diving Travel Network vill hälsa dig välkommen att boka resor med oss. Vi gör allt vi kan för att din värdefulla fritid ska bli till en oförglömlig upplevelse.

Diving Travel Network
Org.nummer 556734-6712

Företagets VD

Corosh Toshang