Bekväma dykresor – för den ultimata upplevelsen.

Diving Travel Network AB har vuxit och etablerat sig som en framstående aktör inom dyksportbranschen. Vi är glada över att allt fler väljer att följa med på våra dykresor. Att dessutom majoriteten återkommer till oss gång på gång ser vi som ett tecken på att vi gör rätt. Vi anser att våra kunder är vår viktigaste tillgång och att de förtjänar det bästa.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av dykdestinationer, från tropiska paradis till spännande men avlägsna platser runt om i världen. Våra paketresor och skräddarsydda resor är noggrant planerade för att ge dig den bästa möjliga dykupplevelsen. Vi tar hand om alla detaljer, inklusive boende, transporter och dykutflykter, så att du kan koppla av och fokusera på att njuta av ditt dykäventyr.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är avgörande för oss. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa minnesvärda ögonblick under din dykresa. Vår ambition är inte att vara störst, utan att leverera det absolut bästa inom dykning och resor.

Diving Travel Network AB har sedan 2007 varit en resebyrå och arrangör av dykresor. Vi har rötter inom dykbranschen sedan 1995, då vi tidigare drev en dykarskola och dykbutik. Många av våra tidiga dykelever är numera dykinstruktörer och chefer på välkända dykdestinationer runt om i världen.

Drivkraft & ambitioner

Vår drivkraft är vår passion för havet. Det är det vi vill dela med våra kunder – upplevelser som ger oss livsglädje och minnen som gör oss glada. Vi älskar möten med vackra och spännande djur och magin att besöka skeppsvrak där historien fångats i en tidskapsel.

En lyckad dykresa är resultatet av många sammanhängande faktorer som måste stämma väl samman. Val av destination, säsong, flygrutt, transporter, boende och dykguider är alla faktorer som behöver beaktas. Dessutom är det särskilt viktigt att dykmiljön och förhållandena motsvarar dina förväntningar och dykkvalifikationer.

Vi på Diving Travel Network hälsar dig välkommen att boka din resa med oss. Vi gör allt vi kan för att din värdefulla fritid ska bli en oförglömlig upplevelse.

 

Kontakt

Diving Travel Network
Org.nummer 556734-6712

Företagets VD

Corosh Toshang