Buceo Anilao Beach & Dive Resort

Välj önskad rumstyp, gå vidare och välj antal dyk och skicka in förfrågan. Din förfrågan behöver sedan kompletteras med transfers till och från ön samt eventuellt övriga önskemål. Vi kan assistera med bokning av flygresan.

Ställ en fråga

Rumstyper

Enkelrum - Standard Room - Enkelrum för en person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Standard Room vid bokning av 2 peroner/pris per person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Enkelrum - Sea View Superior Room för en person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Sea View Superior Room-Vid bokning av 2 peroner/pris per person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Enkelrum - Sea View Deluxe Cabana - För en person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Dubbelrum - Sea View Deluxe Cabanas-Vid bokning av 2 peroner/pris per person

Pris från: 0 kr per vecka
Skicka förfrågan!

Bueco Anilao 

Anilao ligger på kusten vid Verde island passagen, söder om Manila i hjärtat av den så kallade korall-triangeln.  Med sitt perfekta geografiska läge bjuder Anilao på  färgglada rev och en stor biologisk mångfald. Med ett 50 tal utmärkta dykplatser för Macro & Muck dykning har Anilao snabbt blivit en av uv-fotografernas favorit resmål.  I anslutning till Resorten finns också det fantastiska husrevet "Buceo Point"

Det Tyska dykmagazinet TAUCHEN rankar Anilao till en av top 10 platser i världen för Macro & Muck dykning. Dykplatserna erbjuder inte enbart Muck & Macro, utan också platser med förbluffande flora och fauna med vackra väggdyk och mjukkoraller i en mängd färger och former.  Stim av Barracuda, papegojfiskar, havsormar, skorpionfiskar, sköldpaddor och rockor ses också ofta i området.

 

Buceo Anilao Beach & Dive Resort

Omgiven av vackra korallrev fullt av rikt marint liv, ligger Bueco Anilao Resort  på en strandtomt på hela 5 000 kvm. Designad för att tillfredsställa smaken hos alla dykare, särskilt undervattensfotografer med höga förväntningar. Resorten är relativ nybyggd och stod klar våren 2014. Bueco Anilao Resort ligger 120 km söder om Manila. Transfer från Manila tar ca. 2,5 timmar med bil.  Resorten  har 17 rum var av 10 st. är  deluxe rum vardera 45 kvm. 4 st. Superior Sea view och 3 st. standardrum.  Alla rum har luftkonditionering och fläktar samt varm / kall vatten i duschen.

Mat och dryck

I restaurang är varje måltid utarbetad för att nå dina sinnen och låta dig dra full njutning av din matupplevelse. Frukostbuffén erbjuder ett brett utbud av färska produkter och nylagade rätter. Måltider är ett tillfälle att smaka på det filippinska köket eller utmärkt tillagade internationella rätter.

För att skicka in en förfrågan gör följande

  • Om du reser ensam, ska du välja enkelrum. Priser för dubbelrum anges per person vid bokning av 2 peroner.
  • Lägg till antal dyk samt måltider,om du vill ha med hel eller halvpension (frukost ingår alltid i rumspriser) 

Din förfrågan behöver sedan kompletteras av oss. Vi behöver lägga till transfer och eventuellt flyg. Vi kommer att kontakta dig och följa upp din förfrågan.

Transfer

Transfer från flygplatsen i Manila till Anilao tar ca 2,5 timmar. 
Priset för transfer till kommer och kan variera beroende på om du reser ensam eller om ni är fler i sällskapet.

Priser för transfer

120 $ per väg för 1-6 personer (t/r 240 $)
På din begäran och för att hålla kostnaderna nere kommer vi att göra vårt bästa för att du ska kunna dela transfer med andra resenärer. Tänk bara på att du i så fall 
kanske du måste vara lite flexibel med avgångstider och väntetider.

Karta

Anilao - Batangas

Anilao är ett område vid kusten söder om Manila och på samma ö som Manila. Anilao är ett mycket populärt resmål för turister och i synnerhet dykande resenärer. Dess geografiska närhet till den internationella flygplatsen i Manila (2 timmar bilresa) gör Anilao lättillgängligt i jämförelse med andra resmål vilka ligger på öar och kräver båttransfer.
 

Dive Resort

Åk med oss till Filippinerna. Våra Dive Resorts och Scuba Hotells är noggrant utvalda med tanke på kvalitet på dykningen i området. Dessa Resorts och hotellen har egna dykcenter och är specialister på dykning. Majoriteten av gästerna här är  dykare. Vi har en lång erfarenhet av dykning i Filippinerna och vi väljer våra partners med omsorg och baserad på genuin kännedom om marknaden och de aktörer som finns. Din resa behöver ofta anpassas och kompletteras med transfers och flygresan. Välj önskad Resort, Välj rum och antal rum och skicka in en förfrågan. Vi kontaktar dig sedan för att följa upp och skräddarsy din resa.

Om landet

Filippinerna består av ca. 7000  öar varav närmare 900 är bebodda. Den största ön heter Luzon. Manila är huvudstaden och ligger på ön Luzon.

FLYGRESAN
Det finns flera flygbolag som erbjuder flyg från Skandinavien till Manila eller Cebu. Qatar Airways flyger via Doha till Manilla, Air China via Peking och Thai Airways via Bangkok. Har man inget emot två mellanlandningar är Cathay Pacific ett flygbolag som ofta kan erbjuda prisvärda flyg till Manila och Cebu.

VISUM
Skandinaviska medborgare erhåller visum direkt vid ankomsten till Manila eller Cebu. Detta visum gäller för vistelse i landet upp till 30 dagar. Har du planer på att stanna mer än 30 dagar, rekommenderar vi att du innan resan ansöker om visum hos Filippinska ambassaden. Kom ihåg att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader vid hemresan.

VALUTA
Filippinska valutan är Peso. USD är lätta att växla nästan överallt. Kreditkort accepteras inte lika ofta som här hemma. De ställen som ändå tar emot kreditkort brukar ta ut en serviceavgift på 5-10% . I större städer är det möjligt att få pengar ur bankomater. Vi rekommenderar att du i förväg beräknar hur mycket pengar du kommer att göra av med, sedan växlar till USD och tar med på ett säkert sätt. På Några av våra hotell och Resort tar man emot kreditkort utan att debitera serviceavgifter. Hör med oss!

HÄLSA
Inga obligatoriska vaccinationer krävs. Det finns ingen anledning att ta malariavaccin. Det endast rekommenderas om du reser till Palawan eller vissa delar av Mindanao i södra delen av landet(vi har inga resor dit). Som i alla tropiska området rekommenderas skydd mot tyfus och hepatit. Kontakta din läkare eller en vaccinationscentral.

MAT OCH DRYCK
I nästan varje hörn finner du en restaurang med internationellt eller lokala specialiteter, inte minst fisk-och skaldjursrätter. Passa på och njut av det stora utbud av tropiska frukter som mango, bananer, ananas. Kranvatten är inte drickbart, mineralvatten är tillgänglig överallt. Njuta av färska och läckra fruktjuicer och shakes. Gillar du öl kan vi rekommendera den lokala ölen San Miguel.

KLIMAT OCH KLÄDER
klimat är tropiskt åretrunt, temperaturen är mellan 28-35 ° C. Det finns egentligen ingen riktig regnperiod, man kan dock säga att det stabila vädret brukar normalt vara från Dec-Juni.
Shorts och T-shirt är normalt tillräckligt. Ett par långa byxor, en långarmad tröja eller jacka bör du ta med i handbagaget, detta på grund av de mycket kalla luftkonditioneringarna i väntrummen färjor eller bussar.

STRÖMFÖRSÖRJNING
I nästan alla våra destinationer på Filippinerna erbjuds strömförsörjning dygnet runt (ibland med egen generator dock inte 24 timmar) med 220 volt. Viss variation och avbrott kan förväntas. Det förekommer variationer på vägguttag. Ibland behöver du en adapter, fråga efter det på hotellet eller dykcentret. På de flesta ställen kan du ändå plugga in din utrustning i eluttaget utan adapter.