Indonesien-Norra Sulawesi. Våra resepaket med Passport to Paradise ger dig möjlighet att utforska tre unika dyk-destinationer i norra Sulawesi (Bunaken, Bangka och Lembeh) Färggranna korallrev spekulativa vägg-dyk, sällsynta fiskarter och underbar natur gör norra Sulawesi till en dröm-destination. Med ett unikt eko-system hyser norra Sulawesi större mångfald av marina djur än någon annanstans på Jorden.
Läs mer

Raja Ampat – Papua Eco Resort. Välkommen till dykningens Mecka! en av Indonesiens sedan länge gömda skatter! Du har nu kommit till dykningens ”Mecka”! Raja Ampat är en av världens absolut mest spektakulära dykresmål. Denna grupp av majestätiska öar ligger i nordvästra spetsen av Indonesiens Papua i hjärtat av den så kallade korall-triangeln. Här finns den största koncentrationen av biologisk mångfald av marint liv på jorden!

Lembehsundet finns på den östra sidan av norra Sulawesi och räknas till en av de mest intressanta marina livsmiljöer för Muck diving. Området ligger mellan ön Lembeh och fastlandet. Havsbotten består av mörkt vulkaniskt sand. Du hinner inte många fensparkar innan du upptäcker hemligheten i den vulkaniska sanden. Lembehsundet hyser många av världens bästa dykplatser för Muck Diving.
Läs mer

Wakatobi-Indonesien: Wakatobi är en verkligt unik plats på många sätt. Vackert beläget på en udde med underbara, sammetslena sandstränder runt om. Så långt borta och ändå så tillgängligt. Dykningen tillhör världens bästa eftersom resorten ligger i ett skyddat marinreservat mitt i en region med korallrev med världens högsta artrikedom. Reven är välmående och visar upp så oändliga mängder färgsprakande koraller, fiskar, sniglar, räkor och andra undervattensvarelser att det är en utmaning att föra sin dyklogg!

Kusten norr om Moçambiques huvudstad Maputo lever verkligen upp till sitt rykte ”Manta Coast” som den kallas av lokalbefolkningen. Vi erbjuder respaket till Tofo och Vilankulo samt kombinationer med Sydafrika.

Marsa Nakari är en charmig dyk-camp i södra Egypten vid Röda havet. 78 km söder om Marsa Alam´s internationella flygplats och 291 km söder om Hurghada. Med en skyddad bukt och dess närhet till Samadai nationalpark (Dolphin House), är Nakari en perfekt plats för en lyckad dyksemester.
Läs mer

Marsa Shagra Eco lodge ligger i södra Egypten, vid Röda havets klara vatten. Ett mycket populär resmål för dykare från hela världen. Det unika med Marsa Shagra är att de har ett eget levande husrev som är bland det finaste i Röda havet och erbjuder fantastiskt dykning direkt från stranden.
Läs mer

Välkommen till Wadi Lahami Village. Vår sydligaste landbaserat destination i Röda havet. Här kan du leva ut din passion för dykning och utforska orörda reven av de berömda Fury Shoals. De hårda korallerna i denna enorma reve-komplex tros vara en av de bästa exemplen i världen.
Läs mer

Liveaboard i Röda havet
Simply The Best
(Brothers, Daedalus reef och Elphinstone)
Rutten är en kombination av Brothers öarna, Daedalus reef och Elphinstone. Öarna.
Läs mer

Liveaboards i Indonesien ombord Raja Laut.
Avgångarna behöver ofta anpassas och skräddarsys med flyg och eventuellt inrikesflyg samt nödvändiga övernattningar mellan flygen. Skicka in din förfrågan här på vår hemsida. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans med dig tar vi fram den bästa resan till dig. Läs mer

Filippinerna: Bueco Anilao ligger på kusten vid Verde island passagen, söder om Manila i hjärtat av den så kallade korall-triangeln. Med sitt perfekta geografiska läge bjuder Anilao på färgglada rev och en stor biologisk mångfald. Med ett 50 tal utmärkta dykplatser för Macro & Muck dykning har Anilao snabbt blivit en av uv-fotografernas favorit resmål. I anslutning till Resorten finns också det fantastiska husrevet ”Buceo Point”

Filippinerna-Island hopping med Sea Explorers.
Res och dyk flera öar under samma resa. Allt är redan ordnat och du behöver bara hänga med. konceptet med Island hopping är den ultimata dykresan i Filippinerna. Resan börjar med ankomst i Cebu City.

Liveaboards på Socorro Island har på senare år hamnat på många dykares önskelista. Socorro är en del av Revillagigedo arkipilagen, denna grupp av öar ligger i östra Stilla havet, cirka 250 nautiska mil söder om Cabo San Lucas, Mexiko, på spetsen av Bajahalvön. Socorroöarna har jämförts med Galapagosöarna i Ecuador eller Cocos island i Costa Rica just på grund av förekomsten av stora djur, som bl.a. gigantiska mantor, knölvalar, lekfulla delfiner, tonfisk och över sju hajarter.

Fråga om ett reseförslag
Känner ni att ni inte vet vart ni vill resa, eller behöver lite vägledning – Kontakta oss så kan vi vägleda er till en resa!

Skicka en förfrågan
Vilken flygplats vill du resa ifrån?