Palau

Åkt med oss till Palau
Här nedan hittar du några av våra färdiga paketresor. Skulle dessa datum inte passa dig, kan du höra av dig och vi skräddarsyr resan efter dina tider och önskemål.

Om Palau
Palau är en ögrupp som ligger i västra Stilla havet och är belägen cirka 800 kilometer öster om Filippinerna. Önationen Palau ligger strategiskt i den västra delen av Mikronesien, vilket är en region som omfattar tusentals öar i Stilla havet.

Palaus vatten omges av en mängd korallrev och laguner, vilket skapar en rik marit miljö. Denna biologiska mångfald är en nyckelaspekt av Palaus geografi och lockar dykare och naturälskare från hela världen. Palau är känt för att vara en dröm-dykresmål. Dess rika undervattensmiljöer och mångfald av marint liv har placerad Palau på topplistan över världens mest spektakulära dykresmål. Palau’s undervattensvärld är som en färgglad målning där korallreven tecknar fantastiska mönster och skapar hem för en överväldigande mängd marina arter. Med över 1 500 olika fiskarter och över 700 sorters koraller är dykupplevelserna i Palau både mångsidiga och minnesvärda.

För dig som inte dyker
Våra paketresor är anpassade för dykare men även du som inte vill dyka kan följa med. Vi anpassar paketpriset och drar av dyken från ditt paketpris. Hör med oss!
Palau har en rik kultur och historia som besökare kan utforska genom att besöka traditionella byggnader, museer och delta i kulturella evenemang. De traditionella danserna och ceremonierna ger en inblick i det
palauanska folkets livsstil. Ngardmau Waterfall, den högsta vattenfallet på Palau. Det är en vacker plats omgiven av frodig grönska
och ett utmärkt ställe för avkoppling. Prova gärna den lokala maten och upplev Palaus kök. Utforska också marknader och butiker för att köpa lokala hantverk och souvenirer. Trots att dykning är en av de främsta attraktionerna på Palau, finns det alltså flera andra sätt att njuta av den fantastiska miljön och kulturen på öarna för de som inte är intresserade av dykning.

Sök resa

Palau 10 nätter

Palau, Inkluderar flyg, boende & dykning

03 March - 17 March 2024

Flygresan ingår, samtliga större flygplatser
Klicka här för att se vad som ingår
  • Flyg t/r
  • Nitrox ingår utan extra kostnad
  • Boende. Del i dubbelrum/Frukost
  • 16 dyk per person
  • Alla lokala transfers

Pris från:
53 900 kr
Per Person

Mer info

Hittar du inte resan du söker, Kontakta oss i stället med en förfrågan. Vi återkommer till dig med ett förslag.

Kontakta oss