Våra Dykresor till Galapagos

Boka Galapagos drömmen med oss! Vi erbjuder 7 nätters Liveaboard på Galapagos. Vi kan också hjälpa dig med bokning av flygresan samt nödvändiga övernattningar innan och efter kryssningen.

Sök resa

 

Galapagosöarna är en ögrupp med 19 öar belägna i Stilla havet ungefär 1 000 kilometer väster om Ecuadors fastland. Resan till Galapagos går genom anslutningsflyg via fastlandet i Ecuador. En dykresa till Galapagos bjuder på oförglömliga dyk-upplevelser och möten med unika djur så som havsleguan,  galapagossjölejon, galapagospingvinen och galapagoshajen.  Öarna är också kända för fantastisk hajdykning runt Wolf och Darwinöarna. Dessa små och avlägsna öar nås bäst med liveaboards. Dina dykupplevelser på Galapagos kommer troligen omfatta bl.a. möten med galapagoshajar, silkeshajar och massor av hammarhaj.  Dykning i Galapagos handlar om de stora djuren, men Galapagos kan också bjuda på ett enormt utbud av unika smådjur som sjöhästar och nakensnäckor i alla fantastiska färger.

Boka Galapagos drömmen med oss! Vi erbjuder 7 nätters kryssningar på Galapagos. Vi kan också hjälpa dig med bokning av flygresan samt nödvändiga övernattningar innan och efter kryssningen.

Om avgångar inte visas, kan det bero på att vi håller på att uppdatera dessa avgångar. För snabbare återkoppling är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 – 756 57 10 eller 070 – 580 33 97.
Eller skicka mail med din förfrågan till reservation@divingtravel.se

Om landet
Ecuador ligger i västra Sydamerika och har sitt namn efter ekvatorn som skär genom den norra delen landet. Huvudstaden är Quito och ligger på fastlandet.  För resor till Galapagos rekommenderar vi 2 nätter i Quito för att hinna anpassa sig till tidsförskjutningen och samtidig säkra upp för eventuellt försenade bagage.

Visum
EU Medborgare som vill reser till Ecuador som turism behöver inte visa om man inte förväntar sig att stanna i Ecuador i mer än 90 dagar. Passet ska vara giltigt minst 6 månader efter panerade hemresa. Man ska också kunna uppvisa returbiljetten samt hotell/liveaboards voucher.

Inrikesflyget
Inrikesflyget i Ecuador fungerar riktigt bra och vi kan hjälpa dig med att boka flyget. Hör med oss!

Hittar du inte resan du söker, Kontakta oss i stället med en förfrågan. Vi återkommer till dig med ett förslag.

Kontakta oss?