Dykresor

Upptäck en värld under ytan med oss. Vi erbjuder enastående dykupplevelser och skräddarsydda resor för dykentusiaster. Vårt team av erfarna dykinstruktörer och resekonsulter tar hand om alla detaljer för att skapa en oförglömlig dykresa åt dig. Utforska spännande dykdestinationer, njut av bekvämt boende på Liveaboards eller Dyk-Resorts och låt oss göra din drömresa till verklighet. Välj oss för valfrihet, flexibilitet och en helhetslösning när det gäller dykresor.

Är du nyfiken på dykning men saknar dykutbildning?

Oroa dig inte, vi har lösningen för dig! På våra spännande dykresor erbjuder vi möjligheten att kombinera dykresan med dykkursen på resmålet. Våra partners och erfarna dykinstruktörer  kommer att guida och stödja dig genom hela utbildningsprocessen. Du kan påbörja den teoretiska delen med E-learning redan här hemma för att sedan fullfölja resen av utbildningen på resmålet. En komplett dykutbildning/grundkurs PADI eller SSI tar ca 4 dagar att genomföra på resmål.

Börja din dykutbildning redan hemma genom att påbörja den teoretiska delen med E-learning. På så sätt kan du sedan fullfölja resten av utbildningen när du kommer fram till ditt resmål. En komplett grundkurs, såsom PADI eller SSI, kan normalt genomföras på resmålet på cirka 4 dagar.

Om du föredrar att ta dykkursen här i Sverige, samarbetar vi också med noggrant utvalda partners för att erbjuda dykkurser på bekväma och tillgängliga platser. Du kan få en gedigen dykutbildning hemma och sedan resa utomlands för att använda dina nya färdigheter och upptäcka fantastiska undervattensvärldar.

Oavsett om du väljer att ta dykkursen under en resa eller genom vår samarbetspartner i Sverige, kommer vi att se till att du får den bästa möjliga utbildningen för att känna dig trygg och bekväm under dina framtida dykäventyr.

Ta steget och låt oss hjälpa dig att upptäcka den spännande världen under ytan genom våra dykkurser och resor. Du kommer att få en livslång färdighet och minnen för livet!

Åk med oss på en dykresa

Utforska världens mest fantastiska dykdestinationer med oss! Vi på Diving Travel Network bjuder in dig att boka och ge dig iväg på en oförglömlig dykresa. Välj bland våra färdiga respaket med gruppresor, som är noggrant sammansatta för att ge dig den perfekta dykupplevelsen. Oavsett om du drömmer om att dyka bland färgglada korallreven i Röda havet, utforska historiska krigsvrak på Truk Lagoon eller möta majestätiska hajar i Sydafrika, har vi ett paket som passar dig.

För de som vill ha ännu mer flexibilitet och unika upplevelser, låt oss skräddarsy din drömresa. Berätta för oss dina preferenser, önskemål och budget, och vårt team av experter kommer att designa en resa som överträffar dina förväntningar. Vi tar hand om alla detaljer, från transport och boende till dykutflykter och professionell vägledning.

Egypten-Röda havet

Oavsett om du är en erfaren dykare eller nybörjare finns det något för alla i Röda havet. När du dyker ner i Röda havet möts du av en hisnande mångfald av marint liv. Korallreven är levande och pulserande med en fantastisk variation av färger och former. Fiskstim av alla storlekar och arter simmar runt i det klara vattnet, och du kan få chansen att se allt från färgglada clownfiskar till majestätiska revhajar.
Läs mer

Maldiverna

Dykning i Maldiverna är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Det är en chans att utforska en av världens mest fantastiska undervattensmiljöer och komma nära enastående marint liv. Så om du älskar havet och äventyr, så är Maldiverna en destination du inte får missa. Vi arrangerar dykresor till Maldiverna och har ett stort utbud med liveaboards vilket helt enkelt en dykkryssning. Att åka på en liveaboard i Maldiverna är en dykupplevelse av särskild karaktär. Det ger dig möjlighet att dyka i världsklassiga dykplatser, njuta av bekvämligheterna ombord och skapa minnen för livet. Så om du letar efter en äventyrlig och intensiv dykresa, så är en liveaboard i Maldiverna definitivt något att överväga.
Sök bland våra avgångar för datum och priser.