Liveaboard på Maldiverna

Bläddra bland våra avgångar och hitta en båt och datum som passar dig. Lägg in en förfrågan till oss och helst ring oss därefter.
Du kan välja att enbart boka själva liveaboarden eller fråga oss om ett paketpris inklusive flygresan. Vi finns här för dig.

Liveaboard på Maldiverna

Sök avgångar och platser

Karta

Liveaboards pa Maldiverna

Drömmer du om att utforska det bästa av Maldivernas undervattensskatter? Då är en liveaboard-resa i Maldiverna det perfekta sättet att förverkliga dina dykfantasier. Upptäck en helt ny dimension av äventyr när du stiger ombord på vår exklusiva liveaboard och ger dig ut på en resa som kommer att ta dig till de mest spektakulära dykplatserna i denna tropiska paradisö.

Maldiverna är känt för sina orörda korallrev, färgglada fiskar, hajar, rockor och en mångfald av marint liv som inte finns någon annanstans i världen. Genom att välja en liveaboard får du chansen att dyka på avlägsna rev och platser som inte är tillgängliga för landbaserade dykare. Varje dyk kommer att vara som att kliva in i en undervattensdröm, där du kan uppleva de fantastiska färgerna och den överväldigande skönheten i Maldivernas undervattensvärld.