Liveaboards Socorro Islands

Socorro Island är en del av Revillagigedos , en grupp små öar utanför Baja Kalifornien, Mexiko. Dykplatser inkluderar Socorro, San Benedicto & Roca Partida.

Priser du ser här gäller bara dykkryssningen vilka behöver  anpassas och skräddarsys med flyg och eventuella övernattningar mellan, innan och efter flygresan. Skicka in din förfrågan. Vi återkommer sedan till dig för att höra om dina övriga önskemål.

Socorro Liveaboards

Välj bland våra avgångar. Filtrera med månad, år och båt. Behöver du hjälp är du välkommen att ringa oss.

Karta

Socorro Liveaboards

Socorro Island, Revillagigedo arkipilagen – allmänt känd som Socorro öarna  ligger i Stilla havet, ungefär 400 km. söder om Cabo San Lucas i västra Mexiko, på spetsen av Baja-halvön och cirka 50 km. söder om San Benedicto.
Archipelago är välkänd för sina gigantiska Oceanic mantor. Ett dykresmål för dykare som älskar se stora djur. På en bra resa kan du se valhajar, delfiner, hammarhaj, oceaniska whitetiphajar, tigerhajar och knölvalar. Från januari till mars är öarna hem för en stor population av knölvalar som besöker öarna för att föda upp och kalva sina ungar. Färgglada korallrev hör inte till dykupplevelserna på Socorro islands. Undervattenslandskap är vulkaniska till sin natur med spår av geotermisk aktivitet och bergformationer spridda runt öarna.

Säsong
Du kan resa till Socorro islands från november till maj. Vintermånaderna i slutet av januari till början av april är den bästa tiden för att se knölvalar, då vattentemperaturerna är som lägst 21 till 23 ° C. övriga månader är något varmare och bättre tid för att se jätte mantor och haj.