Liveaboards - Sudan

Sudan North Safari – 2 veckor med start Port Ghalib – Egypten

Våra respaket med 2 veckors Liveaboards i Norra Sudan avgår från Port Galib i Södra Egypten.  Detta sätt att resa och dyka i Sudan är ett smidigt och bekvämt alternative. Under större delen av året har vi avgångar med direktflyg till Hurghada eller Marsa alam. Båtarna avgår från Port Galib strax norr om Marsa alam, där du även tillbringar första och sista natten av resan.

Sök resa

Paketresor med Liveaboard i Sudan

Följ med i Hans Hass och Jacques Cousteaus fotspår och upptäck Sudan.

Med oss kan du resa till Sudan och njuta av den underbar dykning ombord på någon av våra Liveaboards. Våra Liveaboards med en vecka liveaboards erbjuds med flyg till och från Port Sudan. Du kan också välja våra populära avgångar från södra Egypten, dessa turer är på 2 veckor och avgår från Port Galib norr om Marsa alam.

Eftersom landet inte har någon turistinfrastruktur, är en liveaboard det enda sättet att utforska den fantastiska, orörda undervattensvärlden, liksom även Hans Hass och Jacques Cousteau gjorde engång i tiden.
Port Sudan är en hamnstads i östra Sudan och huvudstad för Röda havs regionen.  Oavsett om din resa utgår från södra Egypten eller om du flyger direkt till Sudan, är Port Sudan det hamn du kommer att besöka i Sudan för det administrativa gällande din Liveaboard.

Sudan erbjuder nästan orörda rev och vrak, vilket lämnar inget att önska. Till exempel, Umbrien, som anses vara en av de vackraste vrak i världen, Toyota-vraket, så namngivet på grund av sin last av bilar och lastbilar, eller till ruinerna av undervattensobservatoriet ”Precontinent” av Jacques Cousteau.

Du kan hitta färgglada korallträdgårdar, fascinerande grottor, djupa, fantastiska överhäng. Återigen kan du träffa stora hammerheads eller barracudas.

Hittar du inte resan du söker, Kontakta oss i stället med en förfrågan. Vi återkommer till dig med ett förslag.

Kontakta oss?