Liveaboards avgångar

På den här sidan kan du söka priser och avgångar för flera regioner och båtar. Sök bland våra båtar och resmål, filtrera med datum och region.  Skicka in din förfrågan. Vi tar sedan kontakt med dig för att fråga om du behöver assistans med bokning av flygresan samt eventuellt nödvändiga övernattningar på land.

Indonesien Liveaboards

I Indonesien erbjuder vi Liveaboards med avgång från en mängd olika avreseorter. Avgångarna behöver ofta anpassas och skräddarsys med flyg och eventuellt inrikesflyg samt nödvändiga övernattningar mellan flygen.

Boka liveaboard i Egypten

Hitta din Liveaboard i Röda havet. Välj bland ett stort utbud av båtar och avgångar. Filtrera din sökning och skicka förfrågan.

Socorro

Liveaboards på Socorro Island har på senare år hamnat på många dykares önskelista. Socorro är en del av Revillagigedo arkipilagen, denna grupp av öar ligger i östra Stilla havet, cirka 250 nautiska mil söder om Cabo San Lucas, Mexiko, på spetsen av Bajahalvön. Socorroöarna har jämförts med Galapagosöarna i Ecuador eller Cocos island i Costa Rica just på grund av förekomsten av stora djur, som bl.a. gigantiska mantor, knölvalar, lekfulla delfiner, tonfisk och över sju hajarter.

Bahamas

När du överväger dina alternativ för liveaboard i Karibien, erbjuder Bahamas och närliggande öar en klar blandning av internationell glamour och tropisk lätthet.